OP 'T HOF B.V.

Loon-, verhuur-, aannemings- en transportbedrijfWerkzaamheden

 (Wilt u meer foto's van ons materieel en onze werkzaamheden zien, klik dan op machinepark.)

Transport

Transport is een belangrijke tak binnen ons bedrijf. 

Wij maken gebruik van tractoren met wagens die kunnen kiepen, vaak ingezet voor het transporteren van lichte materialen, landbouwproducten, vaste mest, zand, grond, puin, freesasfalt en andere bulkmaterialen. Ook platte wagens vallen bij ons in het assortiment voor het vervoeren van bijvoorbeeld rijplaten, kisten, zonnepanelen, containers, werktuigen, enzovoort. Voor het verzetten van machines maken wij gebruik van een 4-assige dieplader en een oprijvrachtwagen. Voor transport van water en andere vloeibare substanties maken wij gebruik van een van onze waterwagens.

Wij werken met onze transport combinaties veel voor overheidsinstanties, aannemers, verhuurbedrijven, agrarische bedrijven en zelfs particulieren. 

                                                                     

                                                                                                         

Grondverzet

Wij zijn vaak actief in het grondverzet, denk hierbij aan de breedste zin van het woord. Het graven van bouwputten, cunetten, sloten, basins, enzovoort. Het efficiënt lossen (en zelfs laden), transporteren en ontvangen van bulkmaterialen zoals zand, puin, grond en bodemas, afkomstig uit binnenvaartschepen en/of coasters. Opladen, transporteren en ontvangen van grote hoeveelheden grond, over korte of lange afstanden. Voor al deze grondwerkzaamheden werken wij met hydraulische kranen, met een machinegewicht tussen 900 kilo en 30 ton, tractoren met dumpers, met laadvermogen tussen de 5 en 30 ton, en wiellaadschoppen tussen de 15 en 20 ton. Voor egalisatie kunnen wij met een wiellaadschop of tractor met kilverbord (eventueel te voorzien van laser- of GPS besturing). 

Wij werken ook in deze sector veel voor overheidsinstanties, aannemers, verhuurbedrijven, agrarische bedrijven en particulieren.                                    

                                                                                            


Agrarisch loonwerk

Voor spit-zaai werkzaamheden maken wij gebruik van een forse Imants spitmachine, met zaaibalk.  Staat uw perceel vol met water en wil dit niet meer weglopen? In dat geval kunnen wij met onze sleuvenfrees kleine sleufjes in het land komen frezen, zodat het water snel weer terug naar de sloot of oever loopt. 

Na de oogst kunnen wij het kilveren van uw land verzorgen. Wij maken indien gewenst gebruik van laserbesturing, om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken. 

Hiernaast zijn wij veel actief met onze mestverspreiders, voor het verstrooien van stalmest, compost, champost, kalk, etc. U kunt er ook voor kiezen om uw compost direct vanuit de compostering op uw land te strooien, om onnodige handelingen te voorkomen.
Recycling en groenwerkzaamheden

Voor afvalverwerkers en aannemers in de regio voeren wij verschillende recyclingswerkzaamheden uit. Wij verhuren onze mobiele- en rupskranen, wiellaadschop en personeel om materiaal als afval, groenafval, papier, en diverse andere afvalstromen te verkleinen, te zeven, of over te slaan.

Wij verzorgen vaak ook het desbetreffende transport wat bij deze werkzaamheden komt kijken. Denk daarbij aan puin, compost, biomassa, enzovoort. Voor verschillende opdrachtgevers, waaronder particulieren, voeren wij groenwerkzaamheden uit. Denk hierbij aan sloten maaien met onze kranen, bermen en dijken maaien met onze tractoren, maar ook aan het renoveren en bestraten van tuinen, aanleggen van zwembaden, enzovoort.


Wij hopen u hier zo goed mogelijk mee te hebben ingelicht, maar heeft u een afwijkende klus, aarzel vooral niet om te contact met ons op te nemen.